Akoestische coverband The Tributes

Video
Biografie

Voor zowel het kampuurgevoel als een dansbare feestsfeer

The Tributes is een zeer professioneel akoestisch trio, dat met hun energieke en unieke akoestische sound de meest uiteenlopende covers speelt. Ze maken ook eigen muziek (When We Are Wild en Nice Neighbours/Chris Link) waarmee zij in 2014 o.a. bij De Wereld Draait Door en in het programma THE HIT op RTL5 en The Voice of Holland '15 te zien waren.

Regelmatig wordt er gevraagd naar een verzoekje vanuit het publiek. Spontaan ontstaan er daardoor vaak hele muzikale hoogtepunten. Er liggen kaartjes op de tafels waar mensen hun verzoekje kunnen opschrijven, maar dit gebeurt ook op een interactieve manier. Sinds begin 2016 hebben The Tributes het karaoke-kwartiertje in het leven geroepen. Dit is een mogelijkheid waar je voor kunt kiezen. Aan de hand van een repertoire-lijst kunnen de mensen een nummer uitkiezen die ze graag zouden willen zingen onder begeleiding van de band. Dit kun je kiezen als uitbreiding, maar ook als invulling van een live-set.

Omdat The Tributes zonder drummer werken heb je nooit last van akoestische problemen of piepende oren na afloop. The Tributes brengen de energie met een digitale kickdrum en veelgebruikte percussie. Met Kazoo's weten ze zelfs een blazerssectie na te bootsen. Altijd blijft het prettige volume onder controle in combinatie met hun praktische geluidssysteem. Dit maakt hen tegelijkertijd heel compact. The Tributes zijn overal te plaatsen, ook wanneer er weinig ruimte is.

Akoestische coverband The Tributes boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. 
Referenties

De Wereld Draait Door, THE HIT, The Voice of Holland, East Side, Bureau voor Reuring, JOeP Producties


Artiest nieuws