Allround DJ Robert Feelgood

Video
Biografie

Allround DJ gespecialiseerd in good vibes

DJ Robert Feelgood is gespecialiseerd in het creëren, vasthouden en uitbouwen van een positieve sfeer. Afhankelijk van de setting en de doelgroep waarvoor hij draait kiest hij zijn repertoire. Als achtergrondmuziek draait hij veel lounge, easy-listening en jazz maar tijdens personeelsfeesten draait hij de lekkerste dansbare classics, 80’s, 90’s en hits van nu! Dit geheel naadloos en smaakvol aan elkaar gemixt.

Deze zeer getrainde en muzikale DJ is een echte crowd pleaser. Het feest en het plezier van de gasten staan centraal en zijn taak is om daar op in te spelen. Of het nou gaat om een bescheiden bedrijfsborrel, feestelijke opening of groot corporate event, DJ Robert Feelgood voelt aan wat het publiek wil. Hij entertaint graag en zorgt dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Feelgood verdiende zijn strepen op diverse festivals als Rockit Open Air, Gaypride en het Free Your Mind festival en hij was de gewenste muzikale toevoeging op tal van bedrijfsevents van onder andere ING, KPN en De Nederlandsche Bank.
Referenties

McKinsey, BP, METS, TEXACO, Ernst&Young, ING, Roche, ANTEA, Bouwfonds, KPN, De Nederlandsche Bank, Expo Flora


Artiest nieuws