Bijzondere muzikale acts - Wëreldbänd

Video
Biografie

Virtuoze, muzikale slapstick

De Wëreldbänd bestaat uit 5 meesterlijke performers én rasmuzikanten die met virtuoze, muzikale slapstick de meest bijzondere acts vertonen. De mannen bespelen samen meer dan 100 instrumenten en zijn met hun geniale gekte en grote grapdichtheid entertainers van wereldformaat.

Naast de diverse avondvullende theatershows met lovende recensies, die zij vanaf 2005 ontwikkelden (o.a. Keet, Playground en recent SLÄPSTICK), werkten ze samen met o.a. Brigitte Kaandorp, Ellen ten Damme, Karel de Rooij, Martin van Waardenberg, Titus Tiel Groenestege, het Residentie Orkest, IDT en Cirque Stiletto.
Inmiddels zijn ze ook in het buitenland een hit na het winnen van de prestigieuze Spirit of the Fringe festival award op het Edinburgh Fringe Festival, het grootste theaterfestival van de wereld.

Een show van de Wëreldbänd is een wervelwind van muzikale, hilarische en acrobatische vondsten, die telkens weer verbluft. Want waar eerder zag je artiesten tappen op ski’s, touwtje springen en gitaarspelen tegelijk en muziek maken met plastic koffiebekertjes?
Er is ook ruimte voor maatwerk: de Wëreldbänd verwerkt graag uw thema of product(en) in haar show.

Bijzondere muzikale acts door de Wëreldbänd boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.
Referenties

Allen & Overy Finance Dinner, ANWB Leukste Uitjes Prijzen, SPE Gala Dinner, Royal HaskoningDHV, Movisie