Chique percussie act in pak

Video
Biografie

Strak in pak

Op zoek naar een spetterende, maar chique openingsact of intermezzo? De weergaloze percussionisten en drummers van The Rhythm Pack openen uw diner of gala ritmisch én strak in pak. Zij maken daarbij gebruik van mooie drumkits die prachtig staan in uw chique setting. Daarnaast is The Rhythm Pack flexibel, waardoor zij zich kunnen aanpassen aan uw wensen voor het evenement.

The Rhythm Pack bestaat uit:

Franc auf dem Brinke
Franc is een begenadigd slagwerker met een enorme staat van dienst. Hij treedt onder meer op met Benjamin Herman, Rick Margitza, Deborah J. Carter, Karel Boehlee, Toon Roos, Chris Hinze, Edwin Rutten, Paul van Vliet en Louis van Dijk.

Arie den Boer
Arie is misschien wel de meest veelzijdige Nederlandse slagwerker van dit moment. Hij speelde en heeft gespeeld met o.a. Steve Vai, Mathilde Santing, Simone Kleinsma, André van Duin, Rob de Nijs, Blue Man Group, The Voice of Holland, Metropole Orkest, Paul de Leeuw, de Toppers, Carel Kraayenhof e.v.a.

Vincent Spitters 
Vincent studeerde aan het Brabants Conservatorium als drummer en percussionist. Met de percussiegroep Medicamento speelde hij veel Braziliaanse muziek en leerde hij de fijne kneepjes van de samba. Daarnaast speelde hij onder andere bij Gare Du Nord, Lilian Vieira (samba-soul) en Hunting The Robot (afrobeat-indie-rock).

Chique percussie act The Rhythm Pack boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.


Naast deze chique percussie act, zijn er een tweetal bijzondere shows te boeken:
-  Percussie act op maat
-  LED’s have a ball: een percussie act met interactieve LED-ballonnnen
Referenties

“Wat een ongelooflijk spektakel hebben jullie voor ons neergezet. De reacties van onze gasten waren overweldigend en wat een plezier hebben we er zelf ook aan beleefd.

Jullie act aan het eind was in 1 woord geweldig. Ik kan eigenlijk alleen maar in de overtreffende trap spreken.”


Artiest nieuws