Coverband Round About Now

Video
Biografie

Een allround coverband van vocale en instrumentale topkwaliteit

Je hebt coverbands die keer op keer succes boeken. Round About Now is er zo één. Mix vier mega strakke muzikanten met drie loepzuivere vocalisten die altijd en overal het onderste uit de kan halen, en de dansvloer gaat helemaal los.

Round about Now is een allround coverband met een groot repertoire. Deze zeer muzikale en veelzijdige band, past zich aan de mood en de wensen van het publiek aan. Met een mix van hedendaagse pop, dance en swingende soul, is het een knallende toevoeging aan elk bedrijfsfeest!

Verwacht geen sleur en standaard setlijsten, maar plezier en vocale en muzikale topkwaliteit. Klassiekers van Michael Jackson en Stevie Wonder gaan moeiteloos samen met hedendaagse hits van Rihanna en Pharrell. De muzikanten van Round About now zijn bekend met het podium; deze deelden ze onder andere met grootheden als Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Waylon, New Cool Collective, Big Black & Beautiful, Glennis Grace en Anita Meyer.

Coverband voor bedrijfsfeesten Round about Now boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.
Referenties

“Wat een goeie band! Zangtechnisch top, maar ook hun presentatie: bij iedere set een andere outfit. Super!” – 4Sure PR & Events


Bruiloft Peter van der Vorst, Sportgala, Samsung, Bergman Clinics, ING, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Sanofi, Atlant Group, SPE Dinner & Dance, Erasmus MC, EYE Amsterdam, EvenementContact, Surfnet, Kienia, Ministerie van Defensie, NVALT, Maison van den Boer, Perfect Events, Dienst uitvoering Onderwijs, The Big Music Quiz (RTL 4)