Twee nieuwe feest acts bij BlueLuna: DJ Mia More en The Tributes

Twee nieuwe feest acts bij BlueLuna: DJ Mia More en The Tributes

dinsdag, 07 maart 2017

Mijlpalen, successen en andere mooie momenten moeten gevierd worden. Een feest waar nog lang over wordt nagepraat. Daarom hebben we onlangs weer twee te gekke feest acts mogen toevoegen aan ons aanbod: vrouwelijke DJ Mia More en akoestische coverband The Tributes.

Verras uw gasten met bijzonder entertainment in plaats van een dertien in een dozijn band of DJ.  Deze acts zijn uniek in hun soort, bouwen gegarandeerd een groot feest op uw event en laten een blijvende indruk achter. Denk aan een bedrijfsfeest, corporate festival of event in het thema vintage.

DJ Mia More is niet alleen een prachtige verschijning, zij weet met haar energie en brede mix van 90s, classics, disco, house en R&B op elke gelegenheid de juiste sfeer neer te zetten. DJ Mia More brengt op elk feest gegarandeerd de dansvloer in extase.

Klik hier voor meer informatie en het boeken van vrouwelijke DJ Mia More.

The Tributes zorgt voor een flinke dosis festival-sfeer op je evenement. Dit doen zij met klassiekers én veel hits van nu, maar ook met veel interactie met het publiek. Zo mogen de gasten hun verzoekjes indienen én is er zelfs een “karaoke-kwartiertje” mogelijk.

Klik hier voor meer informatie en het boeken van akoestische coverband The Tributes.