Iris Hond als inspirerende spreker boeken

Video
Biografie

Verbinding waar je het het minst verwacht: van gevangenis tot bedrijfsleven

Muzikale storytelling
Pianiste Iris Hond vertelt verhalen met woorden en muziek. Ze raakt daarmee de harten van mensen over de hele wereld. En zoekt de verbinding daar waar je het misschien het minste verwacht: van de gevangenis tot het bedrijfsleven. Iris kleurt buiten de lijntjes en durft haar eigen weg te kiezen.Ze raakt, ontregelt, ontroert en rammelt aan de hokjesgeest.

Het verhaal van Iris
Iris verliet op haar veertiende haar ouderlijk huis om haar droom na te jagen: concertpianiste worden. In moeilijke omstandigheden – Iris leefde een tijd op straat – leerde ze vertrouwen op zichzelf en de muziek, die haar in staat stelde echte verbinding te maken.

Dit vertrouwen draagt Iris nog steeds met zich mee: Ze stopte resoluut met haar glansrijke carrière als concertpianiste. Haar fabelachtige techniek staat nu alleen nog  in dienst van haar eigen verhaal, haar eigen muziek en de connectie met anderen.

Een speech door Iris Hond op uw evenement
Iris gebruikt haar uitzonderlijke leven, ervaringen en talenten om gasten te inspireren op thema’s als eigenheid, verbinding, buiten de lijntjes kleuren en lef. Dat doet zij met alleen woorden in een inspirational speech, maar meestal in combinatie met haar eigen muziek en muziek van door haar geliefde componisten als Chopin en Rachmaninoff op de vleugel.

Iris als presentator
Iris Hond kan optreden als presentator en dagvoorzitter van uw evenement en leidt op een haar eigen, persoonlijke manier uw sprekers in, met oog voor het verbindende thema.

Iris Hond als inspirerende spreker of presentator boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.


Iris is ook als pianiste voor een intermezzo act of openingsact te boeken. Klik hier voor meer informatie.
Referenties

ING: “De sessie van gastspreker Iris Hond heeft diepe indruk op ons gemaakt. De manier waarop zij de gebeurtenissen in haar levensloop heeft weten om te zetten in iets positiefs en haar open en eerlijke optreden waarbij zij dit durft te bespreken, in combinatie met de muzikale omlijsting, is ongelofelijk indrukwekkend”


UWV: “From the moment Iris Hond starts to play the audience is enchanted! Her personal life story adds to the intense experiencie. Marvelous performance!”


Congres Storytelling Evenementcontact 2017: “Bij storytelling is de emotionele verbinding tussen storyteller en publiek belangrijk. Dat lukte Iris Hond heel goed met haar prachtige pianospel gelardeerd met de verhalen over haar persoonlijke leven. Vele gasten zaten zelfs met tranen in hun ogen. Iris had zich als dagvoorzitter goed ingelezen op de 4 storytellers en hen zelfs van tevoren gebeld om alvast verbinding te leggen.”


Ronald Benning – CEO Royal Talens & bruynzeel-sakura: “Ik vond het met name zo knap dat ze door haar zeer persoonlijke levensverhaal gekoppeld aan haar spel bij een groep volstrekt vreemden de sfeer van een zakelijk event aan de tafels wist te beïnvloeden naar een meer persoonlijke en vertrouwelijke sfeer.”


Joel aan ’t Goor – Directeur Business Leaders: “Iris raakt je met haar muziek, woorden en aanwezigheid. Een onvergetelijke ervaring.”


Artiest nieuws