Nieuw bij BlueLuna: concertpianiste en inspirator/spreker Iris Hond

Nieuw bij BlueLuna: concertpianiste en inspirator/spreker Iris Hond

woensdag, 05 oktober 2016

Gisteren zag u haar wellicht bij DWDD. Wij zijn trots te melden dat vanaf nu de componiste / pianiste Iris Hond exclusief bij BlueLuna te boeken is voor besloten evenementen.

Concertpianiste Iris Hond besloot, na jaren van grote internationale klassieke concerten en CD-producties, een nieuwe weg in te slaan. De afgelopen drie jaar werkte ze met de legendarische componist/producer Patrick Leonard (Madonna/Elton John/Pink Floyd/Leonard Cohen) aan een album met haar eigen verhalende composities: ‘Dear World’, dat in september 2016 is uitgebracht.

De bijdrage van Iris aan uw evenement kan variëren van een klassiek pianorecital als intermezzo van een diner, tot een groots opgezette opening met allerlei disciplines. En uiteraard deelt ze graag ook haar eigen bijzondere muziek, waarmee ze iets unieks naar het event brengt. Ook combinaties met andere artiesten zijn zeker bespreekbaar.

Iris Hond is ook te boeken als inspirator en spreker.  Niet alleen kan zij beeldend vertellen over de stukken die zij speelt, maar als kind van deze tijd, inspireert zij uw gasten met thema’s als creativiteit, eigenheid, en het inslaan van een nieuwe weg. Zij spreekt graag op uw event, al dan niet gelardeerd met passende muziek.

Klik hier om Iris Hond te boeken voor bedrijfsevenementen.