Interactieve openingsact LED’s Have A Ball

Video
Biografie

Interactieve openingsact met licht en percussie

In deze innovatieve openingsact openen drie percussionisten weergaloos en ritmisch uw evenement of personeelsfeest. Na een korte en virtuoze percussieshow op traditionele Afrikaanse ‘dundus’, dienen drie enorme LEDballonnen als slaginstrument. Bij elke slag en stoot lichten de ballonnen kleurrijk op. Als klap op de vuurpijl eindigen de Percussionisten met een apotheose waarbij de ballen zelfs de zaal in gegooid kunnen worden. Hierbij reageert het licht in de ballonnen op aanraking van het publiek. Onder begeleiding van energieke percussie, surfen de ballonnen door de zaal, gestuurd door het publiek.

Het is mogelijk om de show een eigen corporate tintje te geven. We gaan graag rond de tafel om deze show zo specifiek mogelijk aan te laten sluiten op uw thema, merk, product en evenement.

Interactieve openingsact LED's Have a Ball boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. 
Referenties

”Wij kijken met grote voldoening terug op een zeer geslaagd event, mede door jullie knallende opening. Mijn idee was om de zaal volop in beweging te krijgen, er energie in te gooien en dat is helemaal gelukt. Dus dank je wel en uiteraard ook de jongens van DrumPeople!” – Gert-Jan Siebelink, Manager Corporate Communications & Marketing ARAG


“De mannen van LED’s Have a Ball weten in korte tijd alle gasten, een ongeorganiseerde verzameling talent, te transformeren tot een samenhangend muzikaal intermezzo. Je gaat naar elkaar luisteren en je eigen kunnen afstemmen op het gezamenlijk doel.”


“Wat een ongelooflijk spektakel hebben jullie voor ons neergezet. De reacties van onze gasten waren overweldigend en wat een plezier hebben we er zelf ook aan beleefd.

Jullie act aan het eind was in 1 woord geweldig. Ik kan eigenlijk alleen maar in de overtreffende trap spreken.”


Bol.com, Aalberts, Egon Zehnder, PBN Music, AFAS Software België, Juice PLUS+ Company, Live Impact, Perfect Events, D&B Eventmarketing, Launch event Qatar Airways, Allen & Overy, IAIS Conference Gala Dinner, Scheepvaartmuseum, KEMA, Promotiedagen Noord-Nederland, Fokker Terminal, Opening Congres “Grip op uw vermogen” in World Forum, Baker Tilly Berk 100 jarig jubileum