Opera zangeres sopraan Isabella Scholte

Video
Biografie

Klassieke zangeres op bedrijfsevenementen

Operazangeres Isabella Scholte studeerde aan de Hochschule für Musik in Dresden en studeerde in 1997 af aan het Rotterdams Conservatorium. De sopraan beheerst een breed repertoire, zo heeft ze in verscheidene opera's gezongen ('Nabucco', 'Die Zauberflöte'), maar ze stond ook met Within Temptation in het Sportpaleis van Antwerpen. Ze zong grote rollen in musicals van Joop van den Ende ('Elisabeth' en 'Titanic'). Ze staat op verschillende CD's zoals van Miss Montreal en Ben Saunders, staat in theaters in binnen- en buitenland en soleert bij diverse koren en muziekgezelschappen. Daarnaast is zij één van de drie dames van Noblesse Oblige, en maakt o.a., samen met Esther Floor, arrangementen hiervoor. Ook is zij de zangeres van The White Dress.

Op bedrijfsevenementen treedt zij regelmatig op als sopraan met repertoire dat uiteenloopt van opera (Italiaans, Frans, Duits, Engels), musical en crossover tot pop liedjes. Als een van de weinige operazangeressen zingt Isabella ook bekend pop en jazz repertoire. Isabella kan begeleid worden door een harpiste, gitariste of pianiste, maar heeft ook een keur aan hoogwaardige geluidsbanden waarmee zij kan werken.

Opera zangeres Isabella Scholte boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.
Referenties

Diner ABN AMRO in het Tropenmuseum, Thuiswinkel Awards, HUAWEI, European Marketing Association, Privé diner in de Hollandsche Manege, Strabag, Noa Noa modeshow, Baker & McKenzie, Strukton


Artiest nieuws