Percussie act

Video
Biografie

Drum en percussie als openingsact

Een percussie act op maat door The Drum People is niet zomaar een openingsact. De percussionisten en drummers zijn geselecteerd op vocale, fysieke en theatrale kwaliteiten en die zijn alle meer dan voldoende aanwezig. Uw product of inventaris wordt ingezet als muzikaal of theatraal instrument om zo een weergaloze, effectieve percussie act te creëren.

De klant kan zelfs verlangen dat de drummers worden omgetoverd tot taxichauffeurs, schoonmakers, machinebankwerkers of verpleegsters. Zolang het bijdraagt aan de impact van de percussie act tijdens het evenement, is niets te gek. We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

The Drum People bestaat uit:

Franc auf dem Brinke
Franc is een begenadigd slagwerker met een enorme staat van dienst. Hij treedt onder meer op met Benjamin Herman, Rick Margitza, Deborah J. Carter, Karel Boehlee, Toon Roos, Chris Hinze, Edwin Rutten, Paul van Vliet en Louis van Dijk.

Arie den Boer
Arie is misschien wel de meest veelzijdige Nederlandse slagwerker van dit moment. Hij speelde en heeft gespeeld met o.a. Steve Vai, Mathilde Santing, Simone Kleinsma, André van Duin, Rob de Nijs, Blue Man Group, The Voice of Holland, Metropole Orkest, Paul de Leeuw, de Toppers, Carel Kraayenhof e.v.a.

Vincent Spitters 
Vincent studeerde aan het Brabants Conservatorium als drummer en percussionist. Met de percussiegroep Medicamento speelde hij veel Braziliaanse muziek en leerde hij de fijne kneepjes van de samba. Daarnaast speelde hij onder andere bij Gare Du Nord, Lilian Vieira (samba-soul) en Hunting The Robot (afrobeat-indie-rock).

Percussie act op maat door Drum People boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.
Referenties

“De heren van The Drum People hebben op 7 november jl. een geweldige opening verzorgd van De Dag van het Vastgoed!”


“BlueLuna heeft met The Drum People een mooi programma op ons klantenevenement verzorgd.”


De Kookerij (percussie act met potten en pannen), Carglass Award uitreikingen, Hoogvliet Supermarkten, Nutricia, Openingsact nieuw terrein Rotterdam-Rijn Pijleiding, Artis Aquarium (percussie act met water), VastgoedPRO, opening hotel Casa 400, opening Bouwgala,  Sustainability Congress (Percussie act met schroot), Campagnefabriek