Typhoon

Video
Biografie

Typhoon met zijn band boeken

Inspireren door woorden en muziek. Dat is wat Typhoon, alias van Glenn de Randamie, doet. Hij is een schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer én inspirator. Zijn performances worden gezien als “onweerstaanbaar voor het publiek door zijn natuurlijke charme en groot enthousiasme”, of het nu gaat om een live optreden met grote of kleine band, of een optreden als inspirator of spreker.

Typhoons langverwachte tweede album, “Lobi da Basi” (“Liefde is de baas”) kwam in juli 2014 uit. Niet alleen slaat het album in als een bom, ook de liveoptredens worden alom bejubeld als de favoriete live act van 2014. Hij en zijn band werden de nieuwe huisband van “De Wereld Draait Door”, het album werd verkozen tot “album van het jaar”, de grote festivals in Nederland werden plat gespeeld en in 2015 stond hij met zijn eigen show zelfs twee keer in een uitverkochte Heineken Musical Hall.

Typhoon – dé live act
Typhoon staat voor echtheid en laat zijn stem gelden over een eigenwijze sound van blues, jazz en hiphop: toegankelijk, symphatiek en energiek. Voor bedrijfsevenementen is Typhoon in akoestisch kleine bezetting als ook in grote bezetting te boeken. Ook schuwt hij de uitstapjes niet en werkt hij graag samen in maatwerkproducties, zoals bijvoorbeeld met the New Cool Collective.

Typhoon boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.


Typhoon is ook te boeken als inspirerende spreker. Klik hier voor meer informatie.
Referenties

Volkskrant: “Verbluffend in muzikale rijkdom, tekstueel sterk, en altijd even toegankelijk als meeslepend”


Giel Beelen: “Typhoon! Wat wist ie Lowlands te raken! De live act van het moment!”


VPRO 3 voor 12: “Als iemand in staat is elke maand iets zinnigs over de stand van de wereld te zeggen dan is hij het.”


DWDD: “Typhoon maakte met zijn onlangs verschenen album “Lobi di Basi” nu al een van de beste platen van dit jaar. De rapper en zijn liveband zijn inmiddels de grote publieksfavorieten van dit festivalseizoen .”