Singing Staff – secret entertainment

Video
Biografie

‘Secret’ en verrassend entertainment voor diners en recepties

The Singing Staff bestaat uit drie professionele zangeressen en een zanger die zich vanaf de ontvangst voordoen als het personeel van het event. Voordat iedereen er erg in heeft is het hele publiek al vijf minuten verwikkeld in een humoristische bemoeienis van de beveiliger, floormanager, fotograaf en chefkok.

Een kakofonie van klunzigheid, slapstick en absoluut vermaak geeft zich uiteindelijk prijs in een vocale én muzikale verrassing door de ‘Singing Staff’. Deze vier ‘medewerkers’ zorgen op het moment supreme gegarandeerd voor grote ogen, glimlachende mondhoeken en fleuren het event op met prachtig vocaal samenspel en fraai acteerwerk.

The Singing Staff is een dynamisch vocaal kwartet dat niet schroomt het publiek te betrekken in deze bijzondere act en zingt zowel Italiaanse aria’s, jaren ‘20 jazz en romantische ballads. Voor elke gelegenheid is er iets passends neer te zetten.

Secret entertainment Singing Staff boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.
Referenties

“Wij vonden het super goed! De performance sloot prima aan bij de groep en de avond. Singing Staff is een van de weinigen die dit heeft kunnen bewerkstelligen. Ook het betrekken van de vier elementen van de avond in hun programma is echt goed opgepakt door Singing Staff. Hartelijk dank voor het meedenken met, meewerken aan en verzorgen van een geweldige avond!”


Youngwise, Transport en Logistiek Nederland, DSM Food Specialties, EMboost, Arjan van Dijk BV


Artiest nieuws