Sign jugglers Contraversial

Video
Biografie

Enthousiaste, opzwepende en spectaculaire wegwijzers, reclamemakers en informatieverstrekkers

Sign juggling is het publiek 'live' informeren op enthousiaste, interactieve en spectaculaire wijze. Door middel van tricking, parkour en martial arts én in combinatie met aantrekkelijke trucs die zij uitvoeren met reclameborden geven zij een boodschap over, vermaken zij uw gasten tijdens het wachten en maken daarbij direct reclame.

De professionele trickers gebruiken de omgeving op energieke, sportieve en speelse manier om de gasten een boodschap over te brengen. Naast het spektakel element kunnen de jugglers dus ook verantwoordelijk zijn voor brand-awareness en kunnen ze van logistieke meerwaarde zijn voor uw evenement.

Sign juggling is uitermate effectief in te zetten voor het verwijzen van locaties, ruimtes en activiteiten bij publieks- en bedrijfsevenementen die zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Sign juggling boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.


Van Contraversial is ook een freerunning show te boeken. Klik hier voor meer informatie.
Referenties

“De sign jugglers waren zeer representatief, enthousiast en konden goed het publiek inschatten en te woord staan. De trucs met de borden vielen erg in de smaak!”


Kumpany, Xsaga, De Campagnefabriek, Ik Organiseer Het Wel, Arjan van Dijk Groep, D&B Eventmarketing, Achmea, The Food Line Up, EVENT, Gouden Giraffe 2016, Van Hoof & Van Hoof Produkties, Carlier Events, Health Investment, Obsession Entertainment, Aaaaha! The Actor Factory, Eventex, LEF Marketing & Events, Brand New Live, MidnightCoffee, Cum Laude Events


Artiest nieuws