Solo dans act door Justen Beer

Video
Biografie

Een solo breakdance act van wereldformaat

Justin Beer is een van de meest talentvolle en geprezen breakdancers van Nederland. Zijn eenmansshow is een unieke en intense ervaring door indrukwekkende choreografie en absurde dancetricks. Verwacht geen knallende breakbeats: Justen voert zijn moves uit op subtiele soundscapes en klassieke muziek met de rauwheid van een breakdancer en de elegantie van een balletdanser.

De performance van +/- 3 minuten is een krachtige en stijlvolle opener voor een corporate event of congres, maar kan ook dienen als intermezzo tijdens een inspiratievent.

Als tiener verdiende Justen zijn strepen als winnaar van de tv-show Everybody Dance Now, en diverse andere dancebattles in het binnen- en buitenland. Hij bestormde niet alleen de dansvloeren wereldwijd: zo was hij ook te zien in tv-shows, commercials en muziekvideo’s.

Spectaculaire openingsact

Justen Beer is ook te boeken samen met Iris Hond als spectaculaire openingsact met breakdance, virtuoos pianospel en 3D visuals.

Solo dans act door Justen Beer boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. 


Foto's: Ruud Baan
Referenties

Nederlandse Breakdance Kampioenschappen (winnaar < 14 jaar), Holland’s got talent, Got to dance Germany, Everybody Dance Now (winnaar 2013), World Street Dance Frankrijk (winnaar 2013), King of the Kidz Amsterdam (winnaar 2014), Superkids 2016, Red Bull BC One Holland Cypher (Nederlandse voorronde WK breakdance: winnaar 2017), Zapp Sport, Zapp Live, RTL Late Night, TedX Amsterdam, CoolCat