Spoken word opening door Derek Otte

Video
Biografie

Een spitsvondige pen voor uw event

Derek Otte is schrijver, dichter en spreker. Derek heeft een voorliefde voor het gesproken woord (spoken word). In september 2015 debuteerde hij met zijn dichtbundel Regelgeving (Uitgeverij Rorschach). Zijn tweede boek, TOFLOF, verscheen in november 2017 en precies een jaar later gaf hij de titel van als Rotterdamse stadsdichterschap af met een nieuwe boek, genaamd: Woorden zijn Daden

Derek schrijft in geheel eigen stijl over een breed scala aan onderwerpen. Zijn dagelijkse versjes genieten grote populariteit op Instagram. Door zijn kenmerkende schrijfstijl is Derek een veelgevraagd spreker. Hij schrijft niet, maar verwoordt gevoelens.

In opdracht schrijven is zijn specialiteit het ' live dichten' en rijmend afsluiten van uiteenlopende events. Dit deed hij eerder voor ondermeer ASN Bank, Nationale Nederlanden, TNO en het Havenbedrijf Rotterdam. Geheel op maat en tóch met een unieke twist. Messcherp, glashard, met een lach of met een traan. Met zijn eigenzinnige taaltovenarij was hij eerder te zien bij o. a. TEDx, DWDD en Jinek.

Zijn werk siert de vertrek- en aankomsthal op Rotterdam The Hague Airport en in opdracht schreef hij verder voor ondermeer het Nationaal Comité 4 en 5 mei, Ben & Jerry’s en Discovery Channel.

Spoken word door Derek Otte boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.
Referenties

Erasmus Universiteit, Woorden Worden Zinnen, Paginagroots, RADAR, het Global Food Festival, Virus (AVRO),  FunX, TEDx, DWDD, Jinek, ‘Nuff Said Antwerpen, het Harry Mulisch Festival, Rotterdam The Hague Airport, het Nationaal Comité 4 en 5 mei, ASN Bank, Ben & Jerry’s, Nationale Nederlanden, het Havenbedrijf Rotterdam, Nederlands Instituut Beeld en Geluid, Crawfield