Swing act door drie zangeressen

Video
Biografie

Swingende act in Andrews Sisters stijl

The Choo Choos zijn: Esther Adelaar, Esther Floor en Isabella Scholte, drie van origine klassieke sopranen. The Choo Choos zorgen voor een swingende cross-over act met muziek in de stijl van de Andrews Sisters, de legendarische drie Amerikaanse zingende zusjes (“Bei mir bist du Schön”, “In the Mood”). Maar zij gaan verder dan dat! Ook bekende moderne popliedjes worden “op zijn Choo Choos” gebracht, bijvoorbeeld “I will Survive”, “Out of Love” (Anastacia) en “Wake me up” (WHAM): Een Andrews Sisters - swing act nieuwe stijl. De klassieke achtergrond van de drie zangeressen wordt daarnaast niet verloochend en dat zorgt voor verrassende effecten.

The Choo Choos worden begeleid op tape, door jazz trio BORN, of door een complete bigband, van kort intermezzo als Andrews Sisters tot avondvullende programmering, er is veel mogelijk. Ook rondlopen met hun eigen mobiele geluidsset kan, wat voor een flinke dosis interactie met het publiek zorgt.

En natuurlijk beheersen de dames ook de bekende Andrews Sisters - Stars on 45 medley.

Swing act The Choo Choos boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.
Referenties

“Om maar gewoon met de “deur in huis” te vallen: wát een geweldig, ontzettend amusant, optreden van The Choo Choos! Ons gezelschap voelde zich prettig overvallen door de charmante dames en iedereen was erg enthousiast. Onze directeur was in z’n nopjes. Kortom: het was hélemaal zoals wij het ons in de voorbereiding naar deze meeting voorgesteld hadden. Bij deze wil ik de dames danken voor hun openheid, charme, snel begrip en aanpassingsvermogen én hun performance!” – Koninklijke Capi-Lux


D&B Eventmarketing, Holland Destination Management