Tin Men and the Telephone

Video
Biografie

Een interactieve muzikale multimedia act

Wat in eerste instantie lijkt op een doodgewoon jazztrio verandert in enkele seconden in een interactief, technologisch, muzikaal en visueel spektakel waarbij het publiek de show steelt. Tin Men and the Telephone is een creatief en speels muziektrio dat zijn publiek op uiterst innovatieve wijze actief betrekt in de performance door het gebruik van hun interactieve app: TINMENDO.

Maatwerk

Het publiek beïnvloedt de muziek en videoprojecties door te swipen, te typen of met de smartphones te schudden. Frontman Tony Roe geeft simpele instructies over hoe het publieke verschillende keuze kan maken. De mogelijkheden voor maatwerk zijn dus ook oneindig. Denk bijvoorbeeld aan het inzenden van voorkeuren tijdens awardshows. Een muzikale sferische samenvatting van een congres, een eerste (humoristische) feedback ronde op het nieuwe beleidsplan of de presentatie van een nieuwe huisstijl.

Tin Men en The Telephone is een one-of-a-kind multimedia act die met een gezonde dosis humor op creatieve wijze de verbinding legt tussen muziek en technologie. Naast jazz zullen diverse muziekstijlen de revue passen, zoals elektronische beats, hip-hop, pop, klassieke muziek, balkan en reggae.

De act is zeer geschikt als openings-, tussen- of slot act op congressen, als muzikale begeleiding op awardshows, of artistieke act op een inspiratiedag.

Benieuwd wat we voor uw event kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@blueluna.nl

Duur: Ca. 15 – 90 minuten (in overleg)

Bezetting: piano, drums, contrabas, het publiek

Nodig: PA, podium van 6 x 4, vleugel, videoscherm + projector , goedwerkende WIFI

Website
Promovideo
Referenties
Artiest nieuws