Typhoon als inspirerende spreker boeken

Video
Biografie

Van stotteraar tot woordkunstenaar (en wat managers hiervan kunnen leren)

Op zoek naar een inspirerende spreker? In een inspirational speech gaat Typhoon (Glenn de Randamie) samen met leidinggevenden en managers in op thema’s als leiderschap, samenwerken, groei, menselijkheid, eerlijkheid en, natuurlijk, ‘lobi’ (Surinaams voor liefde).

In de interactieve lezing vertelt hij over de weg die hij bewandelde als onzekere stotteraar uit een klein dorp naar een succesvolle woordkunstenaar die de grootste podia van Nederland bezingt. Een verhaal over beslissingen en keuzes die hij heeft gemaakt op een fundament van eigenheid, ambitie, instinct, brutaliteit en de wens om mensen bij elkaar te brengen.

Typhoon prikkelt professionals om na te denken over hun eigen verhaal, hierover in gesprek te gaan en te delen. Aan de hand van achtergrondverhalen van rapteksten, anekdotes en gesprekken gaat hij samen met professionals op zoek naar inspiratie en toepasbare succesformules van beleidsvoering binnen een bedrijf.

Typhoon als inspirerende spreker boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.


Typhoon is ook live met zijn band te boeken. Klik hier voor meer informatie.
Referenties

Corhospes.nl: “Typhoon is geen artiest die vanaf het podium tegen zijn audience praat. Hij is geen zender, hij luistert naar zijn publiek en probeerde dat zoveel mogelijk bij zijn optreden te betrekken.”


“We waren er van tevoren van overtuigd dat we een inspirerend event zouden hebben en dat is helemaal uitgekomen. Dat is ook mede dankzij de indrukwekkende, open en scherpe bijdrage van Typhoon.”


Achmea, ProRail, Fonds Gehandicapten Sport, Sprekershuys