Typhoon als inspirerende spreker boeken

Video
Biografie

Van stotteraar tot woordkunstenaar (en wat managers hiervan kunnen leren)

In een inspirational speech gaat Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon in op thema’s als verbinding, samenwerken, groei, menselijkheid, delen en natuurlijk, ‘lobi’ (Surinaams voor liefde).

In de interactieve lezing vertelt hij over de weg die hij bewandelde als onzekere stotteraar uit een klein dorp naar een succesvolle woordkunstenaar die de grootste podia van Nederland bezingt. Een verhaal over beslissingen en keuzes die hij heeft gemaakt op een fundament van eigenheid, ambitie, instinct, brutaliteit en de wens om mensen bij elkaar te brengen.

Typhoon prikkelt mensen binnen bedrijven om na te denken over hun eigen verhaal, hierover in gesprek te gaan en deze te delen. Aan de hand van zijn ervaringen, rapteksten, reisverhalen en muzikale anekdotes gaat hij samen met managers, teams, professionals, studenten of netwerkorganisaties op zoek naar inspiratie en toepasbare succesformules voor een goede efficiënte samenwerking.

Typhoon als inspirerende spreker boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.


Typhoon is ook live met zijn band te boeken. Klik hier voor meer informatie.
Referenties

Corhospes.nl: “Typhoon is geen artiest die vanaf het podium tegen zijn audience praat. Hij is geen zender, hij luistert naar zijn publiek en probeerde dat zoveel mogelijk bij zijn optreden te betrekken.”


“We waren er van tevoren van overtuigd dat we een inspirerend event zouden hebben en dat is helemaal uitgekomen. Dat is ook mede dankzij de indrukwekkende, open en scherpe bijdrage van Typhoon.”


Achmea, ProRail, Fonds Gehandicapten Sport, Sprekershuys