Frommermann – vocaal variété

Video
Biografie

Sublieme zang, humor en melancholie

Frommermann is uniek in zijn soort. De “pakkenmannen” zingen tijdloze muziek met een elegante mix van humor en melancholie, charmante klasse en ontwapenende eenvoud op vocaal en muzikaal topniveau. Zeer verrassende arrangementen van bekend en minder bekend repertoire worden in regie van o.a. Karel de Rooij (Mini & Maxi) in een wervelend optreden gegoten.

Begonnen als eenmalig eerbetoon aan de Comedian Harmonists is Frommermann in de loop der jaren uitgegroeid tot een veelzijdig, flexibel en uniek collectief. Talloze gedenkwaardige optredens in binnen- en buitenland en het inmiddels ongekend brede repertoire getuigen van het succes van de Frommermann-formule: onweerstaanbare muziek, gebracht met de kracht, klasse, humor en charme van zeven musici die hun vak verstaan.

Vocaal ensemble Frommermann boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.


 
Referenties

 “Frommermann was helemaal te gek! Echt de klapper van de avond en zulke leuke lui! Ze hebben het fantastisch gedaan en iedereen was laaiend enthousiast: daverend applaus na elk nummer, juichen, meezingen, mee-swingen van links naar rechts. Van jong tot oud, iedereen vond ze waanzinnig. Kortom, het was enorm geslaagd en er had echt geen betere act kunnen staan!”


“De kracht van de Frommermannen zit in de algehele kwaliteit…Humor is een vast element dat nergens te veel doorslaat. Het podium wordt bemand door musici die hun vak verstaan en er ook nog eens lol in hebben…De energie spat ervan af, de arrangementen zijn doorzichtig. Je hoort elke nuance, de heren behandelen elkaar met egards. Ieder zijn solo, interessante ensembles, mooie close harmony. En vooral goed repertoire dat dankzij dit ensemble (deels) van de vergetelheid wordt gered…een hele avond topamusement door zeven heren die van geen ophouden weten. Frommermann is een goudmijn die nog lang niet is uitgeput.” – Dagblad van het Noorden