Singer-songwriters Vonder & Bloom

Video
Biografie

Singer-songwriters duo met een bijzonder verhaal

De mooie dingen in het leven gebeuren spontaan. Nina Ebbenhout (zang/piano) en Caroline Ouwendijk (zang /gitaar) zaten in dezelfde Amsterdamse tram op weg naar een talentenjacht waarvoor ze zich allebei hadden ingeschreven. Omdat niet iedereen in de tram een instrument bij zich heeft, spraken ze elkaar aan. Inderdaad, allebei op weg naar. Vonder & Bloom was geboren.

Nina en Caroline zingen sindsdien liedjes die een heerlijke herinnering achterlaten. De eigen geschreven popnummers van het dames duo komen recht uit het hart, zijn licht van gewicht maar doordrenkt van muzikaliteit, samenhang en inhoud. Tussen de nummers door vertellen ze korte verhaaltjes, delen ze eigen ervaringen en koppelen dit aan desgewenste thema’s of speerpunten van het evenement.

Vonder & Bloom heeft inmiddels 3 albums uitgebracht en gespeeld over de hele wereld. Hun eigen creativiteit heeft hen ver gebracht. Mede dankzij een spectaculaire AROUND THE WORLD IN 80 DAYS tour op Schiphol, een beach tour en een Coffee Company tour zijn er van het debuutalbum wereldwijd tienduizenden albums verkocht. Hun eigen bedacht unieke DAGWACHT tour bij het Rijksmuseum zorgde daarnaast ook voor veel publiciteit en belangstelling.

Het duo is uitstekend in te zetten als bijzonder intermezzo of als miniconcert tijdens een diner maar ook als inspirerende muzikale opening van een congres of netwerkbijeenkomst.

Singer-songwriters Vonder & Bloom boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.
Referenties

ING

Nederlands Forensisch Instituut

Bruggen Verwiel Eventmarketing


Artiest nieuws