Muziekquiz QUIZTET!

Video
Biografie

Een concert, voorstelling en quiz in één

De live muziekquiz van QUIZTET! is een concert, een voorstelling en een quiz tegelijk. Met muziek. Met vragen. Met humor. Met interactie.

Voor als je elke tekst mee kunt zingen of alleen die van poesje mauw. Voor als je fan bent van Frans Liszt. Of van Frans Bauer. Of van Franse chansons.

Muziekquiz QUIZTET! heeft een zingende presentator en twee topmuzikanten die alle muziek en liedjes live ten gehore brengen. De vragen zijn leerzaam, herkenbaar maar onvoorspelbaar. Ze gaan over alle muzikale genres (klassiek, jazz, pop, wereld), maar ook over algemene kennis en de jaarvergadering.

Herken je de gitaarsolo van Killer Queen als die op piano gespeeld wordt? En zo niet, zou je het toch graag willen horen? Hoe klinken de filmtunes van Jaws, James Bond en Indiana Jones door elkaar heen?

Al drie jaar een uitverkocht succesnummer in het Concertgebouw. En nu ook te boeken voor events. De quiz kan op maat gemaakt worden voor elke gelegenheid en doelgroep, en is een doeltreffende manier om mensen met elkaar te verbinden.

Muziekquiz QUIZTET! boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.
Referenties

Genootschap voor Eventmanagers