Muziekquiz QUIZTET!

Video
Biografie

Interactieve muziekquiz met live muzikanten

De live muziekquiz van QUIZTET! is een concert, een voorstelling en een quiz ineen. Met muziek. Met vragen. Met humor. Met interactie. Voor als je elke tekst mee kunt zingen of alleen die van poesje mauw. Voor als je fan bent van Frans Liszt. Of van Frans Bauer. Of van Franse chansons.

QUIZTET! bestaat uit een zingende presentator en twee topmuzikanten die alle muziek en liedjes live ten gehore brengen. De vragen zijn leerzaam, herkenbaar maar onvoorspelbaar. Ze gaan over alle muzikale genres (klassiek, jazz, pop, wereld), maar ook over algemene kennis en de jaarvergadering.

Herken je de gitaarsolo van Killer Queen als die op piano gespeeld wordt? En zo niet, zou je het toch graag willen horen? Hoe klinken de filmtunes van Jaws, James Bond en Indiana Jones door elkaar heen? Al drie jaar een uitverkocht succesnummer in het Concertgebouw. En nu ook te boeken voor events.

Maatwerk voor bedrijven en organisaties

De quiz kan op maat gemaakt worden voor elke gelegenheid en doelgroep aan de hand van een voorgesprek. Gewenste nummers en anekdotes worden naar wens toegevoegd aan de quiz zodat deze perfect aansluit op uw bedrijfsevenement.  Een erg leuke en effectieve manier om mensen met elkaar te verbinden.  

Bezetting:

Presentatie en zang: Maaike Martens (De Luizenmoeder, Spijkers met Koppen, Maxima in Hema de Musical, Klokhuis)
Piano: Amir Swaab (Trio Luego, Toontrap Muziekproducties, Instant Classical)
Viool: Sietse van Gorkom (Kyteman, Wende, Red Limo stringquartet)

Muziekquiz QUIZTET! boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.
Referenties

Genootschap voor Eventmanagers – KPN


Artiest nieuws