Sabrina Starke boeken voor bedrijfsevenementen

Video
Biografie

Soulzangeres met een eigen geluid

Soulzangeres Sabrina Starke blinkt uit in haar eigen benadering van soul en jazz waar maatschappelijke betrokkenheid, zelfbewustzijn en het najagen van innerlijke dromen vaak onderwerp zijn. Deze prachtige verschijning schrijft en vertolkt liedjes in de meest pure vorm en dat hoor je terug in haar muziek en straalt ervan af op het podium. Met een koffer vol bagage en inspirerende songs kan ze ingezet worden op bedrijfsevenementen waarbij het creëren van een wow-factor of een kippenvel moment een vereiste is.

De zangeres haalt inspiratie uit Nina Simone, Bill Withers en Tracy Chapman en speelde samen met jazzformatie Leslie Nielsen, het Metropool Orkest, James Morrison, Bløf, Ziggi Recardo en nog meer bijzondere artiesten. Onlangs tourde ze met “Imagine”: een programma vol met liedjes die de wereld veranderden.

Gewapend met gitaar en een unieke stem treedt ze zowel solo en akoestisch (voor intieme settings) als met haar volledige band op. Het repertoire kan bestaan uit eigen liedjes (uiteraard ook haar grote hit Do For Love), covers van van Bill Withers, Nina Simone en liedjes uit haar "Imagine" tour.

 

Sabrina Starke boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. 
Referenties

Ben & Jerry’s, Unilever, Partos, Xsaga, D&B Eventmarketing, Hadimassa