Sabrina Starke boeken voor bedrijfsevenementen

Video
Biografie

Soulzangeres, singer-songwriter en vertegenwoordiger van self-empowerment

Sabrina Starke is een award winnende, zelf aangeleerde singer-songwriter, producer en vertegenwoordiger van self-empowerment, wonend in Rotterdam.

De opvallende soulzangeres blinkt uit in haar eigen benadering van soul en jazz waar maatschappelijke betrokkenheid, zelfbewustzijn en het najagen van innerlijke dromen vaak onderwerp zijn. Deze prachtige verschijning schrijft en vertolkt liedjes in de meest pure vorm en dat hoor je terug in haar muziek en straalt ervan af op het podium. Met een koffer vol bagage en inspirerende songs kan ze ingezet worden op bedrijfsevenementen waarbij het creëren van een wow-factor of een kippenvel moment een vereiste is.

De zangeres haalt inspiratie uit Nina Simone, Bill Withers en Tracy Chapman en speelde samen met jazzformatie Leslie Nielsen, het Metropool Orkest, James Morrison, Bløf, Ziggi Recardo en nog meer artiesten.

Gewapend met gitaar en een unieke stem treedt ze zowel solo en akoestisch (voor intieme settings) als met haar volledige band op. Het repertoire kan bestaan uit eigen liedjes, covers van o.a. Bill Withers en Nina Simone.

Met het opkomende 10e jarige jubileum van haar zangcarrière, wordt 2018 een heel speciaal jaar. Met haar gitaar aan haar zijde en haar sociale bewustzijn, zal deze creatieve ziel voor altijd haar talenten delen met de wereld.

Sabrina Starke boeken?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. 
Referenties

Ben & Jerry’s, Unilever, Partos, Xsaga, D&B Eventmarketing, Hadimassa