Over

Werkwijze

Detail en nuance tot in de puntjes

Onze expertise wordt gevraagd bij evenementen en campagnes waar alles tot in de puntjes moet kloppen. Wij verzorgen voor u de perfecte openingsact, dat ene kippenvelmoment, die bijzondere sfeermaker, of een exquise totaalprogramma.

Missie

Maatwerk met uitzonderlijke artiesten

Wij vertegenwoordigen uitzonderlijke artiesten die hun talent inzetten voor bijzondere zakelijke evenementen en merken.Wij vertalen doelstellingen van bedrijven naar maatwerkconcepten met muziek, dans, acrobatiek, multimedia en theater. Als iets nog niet bestaat, dan maken wij het, met gevoel voor detail en nuance.

Visie

De kracht van authentiek talent

Wij geloven in de kracht van authentiek, artistiek talent om mensen te verrassen, energie te geven of te ontroeren. Entertainment, mits goed doordacht, is daarmee hét belangrijkste onderdeel van het bedrijfsevenement.

Video
Anderen over ons
"De klant was erg onder de indruk van het entertainmentprogramma. De acts sloten perfect aan bij het event en het type gasten."

-MCI/Ovation

"BlueLuna heeft met The Drum People een mooi programma op ons klantenevenement verzorgd. Goede afwisseling en de contacten van BlueLuna waren gedurende de dag zelf aanwezig. Dat zorgt voor een hele directe lijn en is als heel positief ervaren! Ik beveel BlueLuna dus zeker aan om mee samen te werken."

-AFAS

"De samenwerking met BlueLuna is steeds zeer waardevol gebleken. Ook de flexibiliteit en de mate waarin wordt tegemoetgekomen aan onze (soms grillige) wensen wordt zeer gewaardeerd zonder de wensen van de artiesten uit het oog te verliezen. Prettig professioneel."

-Royal Haskoning

"BlueLuna is servicegericht en heeft zelfstandig de invulling van het entertainment programma overgenomen en uitgevoerd. Ze zijn flexibel in aanpassingen. De uitvoering sloot aan bij de wens."

-Ilse Kooistra - Coloplast

"Het contact met Willemijn was erg prettig. Ze heeft verstand van zaken en is een fijne sparringpartner. Ze is zeer betrokken, dat geeft vertrouwen. Fijn!"

-Nicole Lier - ManagementPlezier

"Dank voor jullie flexibiliteit - we hadden te maken met een klant die zijn keuze niet kon maken. Jullie hebben ons iedere keer goed voorzien van advies en zijn uiteindelijk tot een goede keuze gekomen."

-Ingrid Guepin - Senior Operations Manager - ATPI Corporate Events

"BlueLuna weet zich te onderscheiden door de stijl en verfijndheid van entertainment, het aanvoelen van de opdrachtgever en het veelal vertalen van de gewenste boodschap. Je weet bij BlueLuna dat er niets aan het toeval wordt overgelaten en er in de uitvoering oog is voor detail en betrokkenheid.
BlueLuna slaagt er elke keer weer in om verfrissende, soms gewaagde, voorstellen te doen, zonder risico voor het imago van de opdrachtgever. Specialisten waar je op kunt vertrouwen! "

-Femke Kools - Senior Events Officer - Allen & Overy

“Je hebt entertainmentbureaus, en je hebt entertainmentbureaus. En BlueLuna is nou net dat bureau, dat het echt anders dan anders aanpakt. Je vindt er originele artiesten met talent en klasse, die je zelf niet zo snel ergens anders zou vinden. Artiesten die niet altijd een bekende naam hebben, maar die absoluut niet onderdoen voor die bekende namen. En juist daardoor nog kunnen verrassen.
Maar je vindt er ook bijzondere combinaties, die je zelf niet zo snel bij elkaar zou bedenken en die toch heel succesvol ‘uitwerken’. Dat is waar kritische eventmanagers en eventbureaus naar op zoek zijn.
Daarnaast is BlueLuna een bureau dat niet alleen zegt dat ze meedenken, maar dat ook doen. Met een grote bevlogenheid voor hun vak, én met liefde voor hun artiesten ‘stal’.
Ik zou zeggen: bel ze eens. Let maar op, ze gaan je verrassen!”

-Pieter Bas Boertje, mede-eigenaar Dechesne & Boertje Eventmarketing

"Het leuke aan BlueLuna is dat op iedere vraag een creatief antwoord komt. De artiesten zijn net even iets meer bijzonder. Optredens worden heel goed en naar wens vertaald. Specialiteit, absolute aanrader én daarnaast zeer smaakvol, passend en origineel is een op maat geschreven dinnershow! BlueLuna is hierin uniek in haar soort."

-Tineke Hoogland - Event Team Coordinator - Transport en Logistiek Nederland

"BlueLuna; na jaren samenwerking nog steeds uniek in haar branche en telkens opnieuw verrassend! Hoog niveau, accuraat, altijd enthousiast, een mooie selectie artiesten, houdt van iedere uitdaging en bovenal elke keer weer origineel & creatief in de invulling van iedere aanvraag. Wanneer je entertainment van hoog niveau zoekt, dat de mensen volledig kan verrassen is er maar 1 bureau aan te bevelen; BlueLuna."

-Ingrid Jurna - eigenaar JOEP Producties

Léon Sloothaak


Léon is creatief en commercieel medewerker. Hij verzorgt de boekingen van onze exclusieve artiesten en maakt creatieve concepten en programma's voor bedrijven. Léon studeerde af aan de opleiding communicatie- & informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht met een onderzoek naar de verandering van Hiphop als tekstgenre.  Léon is een creatieve geest, enorme muziekfanaat en kent de definitie van entertainment. Leuk weetje:  als artiest bij formatie De Alliantie deed hij de nodige ervaring op in de muziekbranche.

Team

Wouter van Beek


Wouter is eigenaar van BlueLuna. Hij gaat stad en land af op zoek naar bijzondere acts, artiesten en shows. Op de juiste momenten geniet hij net zo veel van Mozart, Ronnie Flex, Miles Davis of experimentele minimal beats en daar vertelt hij maar al te graag over.Met hart en ziel denkt hij daarom met bedrijven mee om hun publiek te verwonderen en eventdoelstellingen te behalen door de inzet van muziek, theater, dans en kunst.Leuk weetje: Wouter zingt in mannenkoor De Koorbazen!


Sanne Bouman


Sanne Bouman heeft haar roots al jaren bij BlueLuna liggen. Zij zorgt voor de productionele zaken: alle bijzondere en creatieve concepten die bij BlueLuna worden bedacht brengt zij in de praktijk. En hoe gekker het is, hoe leuker ze het vindt.Leuk weetje: Sanne speelt saxofoon in Coverband Eleven20one